va bene

va bene

Shanghai, China – 2015

A sleek glass and mirror cladding creates endless opportunities and leaves little room for illusion in this office high rise rental.

Italian dining is a communal thing. We aspired to capture the mood of an Italian wedding in the design, making a space that is warm, inviting, and celebratory.

A long, central table unites the restaurant as a key element, and becomes the backbone in spirit and space.

The table is designed to be flexible, with movable parts that can function as side tables or be replaced with other parts to add or rearrange dinner guests. An exposed kitchen connects diners directly with chef.

The naturally white and bright space downstairs contrasts perfectly with the dark, moodier attic space above.

Materials and color allow the food to be the main event, with charcoal and blacks as the dominant tones.The furniture uses largely dark shades, with hints of warmer colours.

Client: GAIA
Size: 350 sqm
Design Scope: interior & FFE
Design Team: Wendy Saunders, Vincent de Graaf, Byungmin Jeon, ZhaoLei, Shelly Mock
Photography: Dirk Weiblen